z polędwicy z serem i świeżym Pesto 115g
z żółtkiem i dodatkami 135g
z szalotką, gorczycą i żóltkiem 135g
w sosie z czarnych trufli 110g
z łososia norweskiego 135g
z pieczywem
z francuskim paluszkiem
z jajkiem i domowym pieczywem
z pasztecikiem
'A la Culinaria' na tarcie z grzybami w śmietanie 640g
na warzywnym spaghetti z frytkami stekowymi 400g
w sosie musztardowym 400g
na czerwonej kapuscie z krokiecikiem 350g
z duszoną kaczką, słodki sos chilli 290g
pieczona w całości z jabłkami, modra kapusta, kopytka 560g
z kapustą, domowymi kluskami śląskimi i ciemnym sosem z wiśniami 440g
panierowany w grzankach, z sosem serowym i pieczonymi ziemniakami 630g
z masłem, sezonowymi warzywami i frytkami 460g
faszerowana gorgonzolą i brokułami z ziemniakami 630g
z sosem czosnkowym, frytkami i surówką 430g
w sosie balsamico z prawdziwkami, pierożki z ricottą 320g
z wołowiną na purre z buraka z sosem pieczeniowym i warzywami 350g
na puree ziemniaczanym z duszonymi w piwie warzywami 600g
po amerykańsku z grillowanymi warzywami 500g
panierowany z zasmażaną kapustą oraz ziemniakami 630g
w interpretacji Culinarii 680g
z kurczakiem, brokułami, szpinakiem i serem dojjrzewającym 700g
nero z krewetkami, chilli i pomidorami suszonymi 300g
czerwone pesto, warzywa, ser dojrzewający 310g
w sosie mango z miętą oraz pomidorami podany z ryżem basmati
600g
sałatka z papryki, ziemniaki ze śmietaną i koperkiem 600g
z soczewicą, sosem wermut i pieczonym burakiem 520g
puree ziemniaczane z wasabi, kapusta pekińska w winie 420g
z makaronem
250ml
w chrupiącej panierce z frytkami, surówką i ketchupem 300g
po bolońsku
330g
z sosem czosnkowym, frytkami i surówką 230g
grillowane krewetki, ser dojrzewający i grzanki czosnkowe 400g
z pieczonym camembertem i płatkami chrupiącego bekonu 500g
z sosem czosnkowym i grzankami 500g
szynka dojrzewająca, melon, wędzony łosoś, warzywa, mozarella, bruskietta 610g
z sosem z białej czekolady i sorbetem malinowym 150g
z lodami waniliowym 160g
z pianką z palonego masła, sorbet mango z sosem wiśniowym 80g
z kruszonym ciastkiem maślanym oraz porzeczkami w miodzie 150g
i kruszonką, sos waniliowy, lody śmietankowe 200g
Bogdanowo 12 / 64-600 Oborniki wlkp.
woj. wielkopolskie
E-mail: restauracja@kuchmistrzostwo.pl
Tel.:61 29 70 694
© 2022 Culinaria. All
rights reserved.
Projekt i wykonanie: Artmedia-Group PL